Céklasaláta hidegtálakhoz

2017.07.04

Kimondottan ünnepekre, hidegtálakhoz ajánlom. Gyönyörű és nagyon finom.

Hozzávalók:

  • 0,5 kg főtt cékla
  • 0,75 l víz
  • 4-5 ek cukor
  • 0,5 kk só
  • 5-6 ek ecet
  • 1 cs zselatin

Elkészítés:

  • Elkészítjük a saláta levet, ízesítjük cukorral, sóval, ecettel.
  • Kiveszünk belőle 2 dl mennyiséget, amit felmelegítünk és feloldjuk benne a zselatint.
  • Összekeverjük a hideg salátalével és főtt, szeletelt céklával.
  • Őzgerincformába öntjük, hűtőben pihentetjük 3-4 órán át.
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el