Faluszéli Házikó

Bemutatkozás:

Egy Pest megyei városban élek párommal. Két felnőtt fiú gyermekünk van, akik kirepültek a szülői házból. Mindketten családot alapítottak. Péter fiaméknál két unoka, Gábor fiaméknál egy unoka született.

A mindennapi rohanásban kikapcsolódás számunkra a Tisza menti kis faluban található kis házikónk, amely nagyszüleim háza volt. Valahogy mindenki nagyon ragaszkodott hozzá, így megörököltük. Azt gondolom, hogy a szeretet, nagyszüleimtől kezdve benne lakozik.

Pár éve el kezdtük felújítani, rendbe rakni, a kertet használhatóvá tenni. Komoly terveink vannak, de ne rohanjunk ennyire előre :)

Szeretek kertészkedni, olvasni, főzni, sütni és kézműveskedni. Itt minden sokkal nyugodtabb, csendesebb, nagyobb az alkotási vágy bennem. Amikor itt vagyunk, mindig tele a ház rokonokkal, barátokkal, szomszédokkal, ismerősökkel. Úgy gondolom, hogy ők is érzik a sok pozitív energiát, amit a kis házikó sugároz.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el