Csilis-répás káposztasaláta

2017.07.08

Egyszerű, gyors saláta, natúr és rántott húshoz kitűnő.

Hozzávalók:

  • 1 kg káposzta
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db chili
  • köménymag
  • 1 ek cukor
  • 1 ek ecet
  • 1 dl víz

Elkészítés:

  1. A káposztát legyaluljuk, sózzuk, és megszórjuk köménymaggal. Állni hagyjuk kb. 1 órát.
  2. Ízlés szerint elkészítjük a saláta levét (víz, cukor és ecet).
  3. A káposztából kinyomkodjuk a sós levet, és a salátalébe tesszük.
  4. A répát megpucoljuk, megmossuk, és nagylyukú reszelőn a salátához reszeljük.
  5. A chili paprikát félbevágjuk, kivágjuk a magházát, majd vékony csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk a salátánkhoz.
  6. Alaposan összekeverjük, és hűtőben 1 órát pihentetjük.
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el