Cukkinis fasírttekercs
2017.06.12
![](https://e4a648d4c7.cbaul-cdnwnd.com/c5f82d3cac597c9e6e2c0cfbb364783c/200000137-ee37bef308/baconos-cukkinitekercs.jpg?ph=e4a648d4c7)
Egyben sült fasírtot készítettem, és kimaradt ez a pár kanál hús belőle. Volt itthon cukkini és bacon is, ezt készítettem belőle. Rizzsel fogyasztottuk. A cukkini egy 22-24 cm-s mini cukkini volt.
Hozzávalók:
- 14 kávéskanál bekevert fasírtmaradék
- 7 szelet bacon
- 1 db cukkini (hosszában szeletekre vágva)
- 5 dkg sajt
- 1 teáskanál napraforgó olaj
Elkészítés:
- A cukkinit hosszában vékony szeletekre vágjuk, kevés olajon mindkét oldalát lepirítjuk.
- Egy szelet baconra ráfektetünk egy szelet cukkinit, ráteszünk két kávéskanál bekevert fasírthúst, óvatosan feltekerjük, és állítva, jénai tálba sorakoztatjuk.
- Tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
- Előmelegített sütőben 15-25 percig sütjük.
- sütési hőfok: 180°C