Reggelihez krémek

2017.08.24

Próbálom változatossá tenni a reggeliket. Sok kevert krémem van, mert nem igazán szeretjük a felvágottakat. Ha készen veszek, pl. májkrémet, szeretem feltúrbózni, hogy ne ugyanazt az ízt együk állandóan. Ezeknek a krémeknek csak a fantáziánk szab határt.

Hozzávalók:

A halkrémhez

  • 170 g konzerv olajos hal
  • 5 dkg vaj (vagy margarin)
  • 5 dkg mascarpone (vagy natúr vajkrém)
  • 2 evőkanál citromlé
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint

A májkrémhez

  • 10 dkg májkrém
  • 5 dkg vaj (vagy margarin)
  • 5 dkg mascarpone (vagy natúr vajkrém)
  • 1 db főtt tojás
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 csokor snidling (vagy újhagyma, apróra vágva)

Elkészítés:

  1. A krémek hozzávalóit tálba tesszük, és nagyon alaposan összedolgozzuk.
  2. Hűtőben maximum másnap reggelig tárolhatjuk.
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el